sâmbătă, 9 mai 2009

Uşi metalice

Uşi metalice
Siguranţa casei după design şi calitate

Produsele noastre se remarcă prin calitate, design, fiabilitate, dar mai ales, prin nivelul ridicat de siguranţă oferit de tehnologia producţiei pe care o folosim la realizarea acestor articole.

În baza comenzilor primite executăm uşi de orice dimensiuni, într-un canat sau în două canaturi, de orice culoare şi design.

Tâmplăria exterioară: uşile şi ferestrele reprezintă principala suprafaţă deficitară la izolare termică şi fonică. Pentru o izolare superioară la nivelul uşilor de la intrare vă punem la dispoziţie modul metalic central realizat din două foi de tablă de oţel zincată, cu protecţii suplimentare în zona sistemelor de siguranţă, cu ranforsări interioare în forma de 'zet', canturi falţuite ce conferă o mare rezistenţă intregului ansamblu. Materialele interioare utilizate asigură o bună izolare termică şi fonică, precum şi comportarea uşii ca un întreg.

Marea majoritate a modelelor de pe acest site, indiferent dacă e vorba de modele din lemn sau metalice, pot fi transformate în uşi duble.

2 comentarii:

Vizitatori :

free counters

world blog catalog

Bloggers & Blogging Blogs - BlogCatalog Blog Directory