joi, 7 mai 2009

Servicii

Servicii
Oferim garanţie pentru toate produsele noastre!

Pe lângă realizarea la comandă şi comercializarea de uşi vă oferim şi servicii de consultanţă în alegerea celei mai oportune variante. De asemenea, montăm articolele alese de Dvs.

Prin consultanţă dorim să vă ajutăm în a face cea mai bună alegere a unui model de uşă pentru locuinţa dumneavoastră, fie că aveţi neclarităţi la alegerea modelului sau a nuanţei pentru a fi în ton cu restul mobilierului, fie că doriţi să aflaţi anumite detalii tehnice respectiv, dimensiuni, materiale, finisaje, vă stăm la dispoziţie şi, cu siguranţă, veţi avea ceea ce vă doriţi.

Serviciile de consultanţă sunt oferite gratuit, iar montajul uşilor este realizat contra cost.

2 comentarii:

  1. Porta Doors - Usi Porta Doors, vanzare si montaj autorizat, 180 de showroom-uri proprii si partenere in toate zonele tarii si in Bulgaria, 40.000 de usi si tocuri de usi PE STOC!!! Cel mai mare depozit de usi Porta Doors din sud-estul Europei. Cautam parteneri si in Republica Moldova (revanzatori)
    Birloveanu Viorel, tel. 0752.116.317, www.usi-porta.ro, comenzi@usi-porta.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua,
    Pentru reclamatii cu privire la serviciile si produsele oferite de reprezentantii Porta Doors, va puteti adresa producatorului Porta Doors in Romania. Acesta va poate sfatuia cu ce reprezentante sa colaborati pe viitor sau la ce puncte de vanzare din orasul dvs sa apelati, pentru a beneficia de servicii la standarde inalte de calitate.

    RăspundețiȘtergere

Vizitatori :

free counters

world blog catalog

Bloggers & Blogging Blogs - BlogCatalog Blog Directory